Mini van de week: Emma Blaauw (ME4)
Jo 26 November

Het begon allemaal toen ik aan kwam het was heel spannend. Ik kende nog niemand. Ze stelden me wat vragen en wat bleek dat 1 meisje op de zelfde school heeft gezeten en ook in team ME4 heeft gezeten.

Daarna ging ik luisteren en kijken naar de teambespreking. Toen de warming up en het inspelen, dat was best vermoeiend maar wel leuk! Ik mocht de keeper inslaan en het ging best goed.

Toen begon de wedstrijd ik mocht de eerste goal maken. Ik was blij dat ik raak schoot en iedereen ging juichen. Tijdens de wedstrijd kwam mijn vader langs en mocht ik een tosti eten. Na de eerste helft stonden we met 1-0 voor.

In de rust gingen we naar boven en werd besproken wat er goed ging en wat er beter kon. In de tweede helft scoorde het andere team dat was jammer. Maar aan het eind kregen we nog twee strafcorners. En eigenlijk een strafbal maar die werd toch nog omgezet in een strafcorner. Het bleef 1-1. Iedereen was eerst een beetje boos.

Maar na het douchen gingen we gezellig lunchen en iemand had een lekkere brownie gebakken met witte chocolade en framboos. Daarna hebben we naar het sinterklaasfeest gekeken.

Het was een superleuke middag. Met dank aan de dames 1 en hun coaches!