MD1 ongeslagen herfstkampioen
Ju 25 November

Ongeslagen kampioen. MD1 een mooie prestatie, gefeliciteerd!

Afgelopen zaterdag speelde MD1 haar laatste wedstrijd van de herfstcompetitie thuis tegen Dordrecht MD1. De wedstrijd was pas om 17.30 uur en ‘s middags voor die wedstrijd kwamen de uitslagen in de poule binnen en wist MD1 toen al dat ze herfstkampioen waren. Maar voor eigen publiek wilde MD1 ook de laatste 3 punten pakken. Echter het bleek al snel dat Dordrecht ook wilde winnen om niet onderin de poule te eindigen en maakten het MD1 behoorlijk lastig. Er waren mooie kansen van MD1 maar de bal ging er niet in. En toen scoorde Dordrecht in de 1e helft de 0-1.
MD1 slaagde er niet in om een tegendoelpunt te scoren tot 3 minuten voor tijd, de 1-1 werd gemaakt. En 1 minuut later scoorde MD1 zelfs de 2-1. Kort daarna werd de wedstrijd afgefloten.

In de voorcompetitie is MD1 eerste geworden in de poule. Na promotie is MD1 nu ook eerste in de herfstcompetitie. Na een spannende wedstrijd bij HDM kreeg de aanvoerster  van HCY MD1 van de aanvoerster van HDM de blauwe kaart voor een leuke en sportieve wedstrijd.