De Grote HCY dag 8 juli: het programma
Ev 2 Juli

De Grote HCY dag 8 juli: het programma

De Grote HCY dag komt er weer aan!    

Deze dag is sportief en gezellig, maar niet vrijblijvend.  Wat gaan we doen?

Op zondag 8 juli a.s. worden alle teams in clubtenue in nieuwe samenstelling op HCY verwacht want elk team gaat op de foto. In het team-schema zie je hoe laat jouw NIEUWE team verwacht wordt zondag. Per team verzamelen de kinderen zich op het afgesproken tijdstip (zie schema) bij de ingang van veld 1. Hun ouders verzamelen zich bij het oefenveldje, waar zij kennis maken met elkaar. Na een half uur gaan de kinderen van veld 1 samen met hun ouders naar veld 2. Daar duurt het programma ook een half uur. Kinderen kunnen daarna terecht op veld 3 om heerlijk te springen op de luchtkussens. 

Wat is er te doen op de velden?
Veld 1
Van elk team wordt een teamfoto in clubtenue gemaakt. Voor de F, E en D-lijn organiseren we een clinic.
Voor de teams vanaf de C-lijn verzorgt sponsor Fysioplein een warming-up training. Het is heel belangrijk voor elke training en wedstrijd een goede warming-up te doen. Fysioplein legt uit hoe je dat het best doet.

Keepersclinic
Van 13.00 – 15.00 is er op Veld 1 een keepersclinic onder leiding van het bedrijf van Pirmin Blaak, de keeper van het NL elftal. Degene die zich hebben opgegeven, veel plezier.

Veld 2 
Hoe hard sla jij die bal? Kom het meten! Nu is je kans! Met het ballenkanon kun je tip-ins oefenen. En krijg jij die bal door het gatendoek? Wel eens ge-hockey-sjoeld? Ook kan je hier de vloer van de nieuwe blaashal alvast uitproberen.

Veld 3
Hier kan je lekker los op een springkussen. Dolle pret dus!

Ouders
De rol van ouders binnen een team vinden we enorm belangrijk. We verwachten dat jeugdleden op 8 juli begeleid worden door minimaal 1 ouder. Op het moment dat het team op de foto gaat verzamelen ouders zich op het oefenveldje
            Daar maken ze een WhatsApp groep aan, kiezen een manager en een coach, inventariseren wie een scheidsrechterskaart heeft of wil gaan halen, wie training wil geven en wie zich wil opgeven voor een van de vacante vrijwilligersfuncties of voor de barcommissie. De TC en lijncoördinatoren (indien al bekend) zijn aanwezig voor vragen. 
Elk team ontvangt ter plekke een ‘starterspakket’. Op deze manier gaan alle teams soepel van start in het nieuwe seizoen. De kersverse teammanager levert het overzicht met daarop alle gegevens in bij HCY. Maak daar dus een foto van voor eigen gebruik!

Sponsors
Dit jaar is de Rabobank als een van onze grote sponsoren aanwezig. Ze nemen een hockey-sjoelspel mee! Natuurlijk is er ook aandacht voor de inwendige mens. Wat te denken van een kopje koffie of die overheerlijke ijskoffie (weet je nog van vorig jaar?) van de Italiaanse mobiele espressobar Vroem Vroem Koffie of een heerlijke hamburger bij Barbecue Exclusief. Verder zijn er fraaie aanbiedingen van onder andere Sport2000. Er is een informatieve stand van Fysioplein en van de Sport BSO en je kunt bitjes happen in de stand van SPTL, 

Fiets
Kom vooral op de fiets, want als al onze leden met de auto komen gaat dat niet passen op het parkeerterrein en zo beperken we ook eventuele overlast voor de buurt. Op het parkeerterrein wordt een van de drie vakken afgezet voor fietsen.

Afsluiting
De dag wordt afgesloten met een naar verwachting spectaculaire wedstrijd tussen de Old Stars tegen de H1. Daar moet je natuurlijk bij zijn!

Hulp
  Om deze dag tot succes te maken kunnen we nog wat helpende handjes gebruiken. Dat hoeven niet alleen ouders te zijn, ook als (ouder) jeugdlid kunnen we je hulp goed gebruiken. Als je niet de hele dag kunt kan je ook per tijdvak helpen. Ook dat wordt zeer op prijs gesteld. Kijk eens in het overzicht. Heb je zin om te helpen neem dan contact op met grotehcydag @ hcypenburg.nl. 


Met elkaar maken we er een geslaagde dag van zodat ook jij goed voorbereid bent op seizoen 2018-2019!  Vorig jaar waren de weergoden ons zeer goed gezind, we hopen natuurlijk op weer zo’n prachtige dag! Bij slecht weer gaat de dag niet door. Dat zullen wij dan natuurlijk op tijd communiceren.

Mocht je vragen hebben stel ze dan vooral. Dit kan via grotehcydag @ hcypenburg.nl.

We zien je zondag de 8e!

De Grote HCY Dag commissie

Bijlage bij dit nieuwsbericht : team schema grote HCY dag 8 juli 2018(1).pdf