ABN Amro 3 vs 3 Cup voor de D jeugd
Ev 6 Februari

ABN Amro 3 vs 3 Cup voor de D jeugdVoor het tweede jaar op rij organiseert Bovelander & Bovelander, in samenwerking met ABN AMRO, de landelijke ABN AMRO 3 vs. 3 Cup voor de D JEUGD.

Wat is de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup? 

Vrij simpel, het grootste 3 vs. 3 toernooi van Nederland! Jongens of meisjes stellen een team samen van 3 spelers of speelsters, hiermee kunnen ze zich inschrijven en nemen ze deel aan 1 van de 5 regionale voorrondes. Bij deze voorrondes zijn plaatsen te verdienen voor de landelijke finale op HC Rotterdam tijdens de finaledag van de ABN AMRO CUP (september 2018) voor de heren hoofdklasse. Voor de finale van de ABN AMRO CUP wordt de finale van de ABN AMRO 3 vs. 3 Cup gespeeld in het stadion van HC Rotterdam. Voor zowel de meisjes als de jongens!

Per voorronde kunnen 40 jongens en 40 meisjes teams meedoen. Deze worden verdeeld in 8 poules van 5 teams. Dat betekend, minimaal 4 wedstrijdjes van 8 minuten. De nummers 1 en 2 van de poule plaatsen zich voor de achtste finales, ‘de laatste 16’. Bij winst van deze ronde plaats je je voor de finaledag. Uiteindelijk worden de knock out rondes tijdens de voorrondes gewoon uitgespeeld en hebben we ook hier gewoon kwart-, halve en finales.

ER zijn op 5 verschillende locaties regionale voorrondes: 
•HC Houten op 31 maart
•Alliance op 22 april
•Zwolle op 2 mei
•Push op 3 mei
•Leonidas op 16 mei

Deze voorrondes zijn overigens gewoon open inschrijvingen, dus mocht je bij jou in de buurt niet kunnen, dan kan je je ergens anders aanmelden.

Alle informatie is te vinden op https://www.abnamro3vs3cup.nl/ , hier kunnen kinderen zich ook inschrijven.

Aan deelname zijn GEEN kosten verbonden!